صفحه اصلی::
افتخارات دانشگاه::
سایت های مرتبط::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ورودی های جدید سال 99::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

خبرنامه شماره ۳۱۸

آرشیو خبرنامه الکترونیک

حدیث هفته

قال رسول الله  (ص)  : أقرَبُ النّاسِ مِن دَرجَهِ النُّبوَّهِ أهلُ الجِهادِ و أهلُ العِلمِ.
رسول خدا (ص) فرمودند: نزدیک ترین مردم به مقام نبوّت، اهل جهاد و دانش اند.

«کنزالعمّال، ح ۱۰۶۴۷»

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: حضور موفق دانشگاه علم و صنعت ایران در دومین نمایشگاه بین المللی پتروشیمی کیش ::
 | تاریخ ارسال: 1399/12/3 |
حضور موفق دانشگاه علم و صنعت ایران در دومین نمایشگاه بین المللی پتروشیمی کیش

دانشگاه علم و صنعت ایران،  تنها دانشگاه شرکت کننده در دومین نمایشگاه بین المللی پتروشیمی کیش بود و در این نمایشگاه حضوری موفق را رقم زد.
دومین نمایشگاه بین المللی پتروشیمی، در مرکز نمایشگاه های بین المللی کیش و فضایی به مساحت ۱۸هزار مترمربع، با حضور ۱۶۴ شرکت داخلی، از ۲۷ تا ۲۹ بهمن ماه ۹۹ به صورت خودگردان برگزار شد و دانشگاه علم و صنعت ایران، تنها دانشگاه در کل کشور بود که در آن حضور داشت.

دانشگاه علم و صنعت ایران با تمهیدات دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری دانشگاه و مشارکت انستیتو اندازه گیری هوشمند گاز، پژوهشکده محیط زیست و شرکت دانش بنیان نورفن ‌آوری تک‌پرتو نوران و همراهی دکتر علیرضا همتی (مدیر دفتر توسعه تعاملات دانشگاه با صنایع پایین دستی نفت، گاز و پتروشیمی)، دکتر هاشم آبادی (مدیر انستیتو اندازه گیری جریان سیالات گاز)، خانم دکتر بحرینی (مدیرعامل شرکت دانش بنیان نورفن ‌آوری تک‌پرتو نوران) و مهندس رحمانی (رئیس اداره توسعه تعاملات صنعتی)، در این نمایشگاه حاضر و در آن توانمندی های خود در زمینه های مرتبط را به نمایش گذاشت.

از موارد قابل توجه در این نمایشگاه، بازدید مهندس ختلان (مشاور ارشد وزیر نفت)، از غرفه دانشگاه علم و صنعت ایران بود. وی که با توضیحات مسئولان غرفه ها، با توانایی های دانشگاه در زمینه های نفت، پتروشمی و انستیتوهای دانشگاه آشنا شد، حضور پررنگ تر دانشگاه و شرکت های دانشگاهی در پارک فناوری شرکت نفت، مستقر در شهرری را خواستار شد.

در طول برگزاری نمایشگاه از سوی دانشگاه، مذاکراتی با افراد و شرکت های پتروشیمی هلدینگ خلیج فارس، مبین، فجر، نوری، پترو ایران کیش و شرکت کیان مهر انجام شد این شرکت ها از همکاری با دانشگاه و انستیتو مترینگ استقبال نمودند.

همچنین گفتنی است در طول برگزاری دومین نمایشگاه بین المللی پتروشیمی کیش، ۱۹ نشست تخصصی و همایش جانبی در مرکز همایش های بین المللی کیش با محوریت معرفی محصولات ساخت داخل در صنعت پتروشیمی و تامین مالی پروژه های پتروشیمی و نقش بازار سرمایه در صنعت پتروشیمی برگزار شد که دکتر هاشم آبادی نیز در سه  نشست تخصصی آن در تاریخ های ۲۸ و ۲۹ بهمن  با موضوعات «برق و ابزار دقیق»، «تجهیزات دوار و تجهیزات ثابت» و «پکیج های خاص»، به ارائه سخنرانی پرداخت.

حمایت و بهره گیری حداکثری از توان داخلی در زمینه های مشاوره، مهندسی، تولید محصولات و خدمات، خرید حداکثری محصولات ایرانی در راستای حمایت از تولد کنندگان داخلی، حضور پر رنگ حوزه مالی و پولی جهت تامین مالی پروژه ها و شرکت ها، استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان، توجه به تقویت زنجیره تولید در صنعت پتروشیمی و راه اندازی نهضت ساخت داخل در صنعت پتروشیمی، حضور بسیاری از مدیران پتروشیمی های سراسر کشور، جهت بازدید و مذاکره با شرکت ها، برنامه ریزی برگزاری بیش از ۳۰۰ قرار ملاقات تجاری میان تولیدکنندگان داخل و مدیران مجتمع های پتروشیمی هلدینگ خلیج فارس و رونمایی از هاب جدید پتروشیمی ایران در قالب پاویون قشم، از جمله دیگر برنامه ها و ویژگی های عمده این رویداد مهم در جزیره کیش بود.

دفعات مشاهده: 245 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4263