درباره معاونت ::
امکانات و فرصت ها::
اخبار ::
تسهیلات پایگاه::
کارگروه ملی همکاری با آلمان::
روز علم ایران و آلمان ::
اخذ روادید مهمانان خارجی::
برقراری ارتباط::
::
کاتالوگ انگلیسی دانشگاه

دوره های آموزشی ICTP

دوره های آموزشی

مرکز فیزیک نظری پروفسور عبدالسلام

تبادل دانشجو (IAESTE)

..
:: سخنرانی معاون بین‌الملل دانشگاه در افتتاحیه نشست آغاز به کار پروژه علمی مشترک بین ایران و آلمان ::
 | تاریخ ارسال: 1399/12/20 |
سخنرانی معاون بین‌الملل دانشگاه علم و صنعت ایران در افتتاحیه نشست آغاز به کار پروژه علمی مشترک بین ایران و آلمان
نشست آغاز به کار پروژه INCREASE که در خصوص مقابله با حوادث طبیعی نظیر زلزله، سیل و همه‌گیری کووید۱۹ است و توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از طرف ج.ا.ایران و وزارت آموزش و تحقیقات از طرف آلمان برنامه‌ریزی شده بود، در روز سه‌شنبه مورخ ۱۹/۱۲/۱۳۹۹ به صورت از راه دور برگزار شد. در مراسم افتتاحیه این کنفرانس معاون بین‌الملل وزیر بهداشت و آموزش پزشکی ج.ا.ایران، مدیرکل همکاری‌های علمی وزارت آموزش و تحقیقات آلمان،  معاون دفتر همکاریهای علمی بین‌المللی وزرات علوم تحقیقات و فناوری ایران و معاون بین‌الملل دانشگاه علم و صنعت ایران سخنرانی کردند. سخنرانان ضمن اشاره به سوابق تعاملات علمی بین دو کشور، بر ادامه همکاریهای علمی در شرایط ناشی از همه‌گیری کووید۱۹ از طریق وبینارها و ارتباطات از راه دور تاکید نمودند.

سپس شرکت‌کنندگان آلمانی و ایرانی از دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی مختلف دو طرف که در این پروژه همکاری خواهند داشت سخنرانی کردند و در بخش پایانی جمع‌بندی مطالب و روند ادامه کار پروژه و فراخوان برای شرکت در کارگاه INCREASE-HEALT-CORONA که با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود، ارائه شد.
Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4275