صفحه اصلی::
افتخارات دانشگاه::
سایت های مرتبط::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ورودی های جدید سال 99::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: پیام رئیس دانشگاه به خانواده بزرگ علم و صنعت ایران، به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۰ ::
 | تاریخ ارسال: 1399/12/30 |
پیام رئیس دانشگاه به خانواده بزرگ علم و صنعت ایران، به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۰

دانشگاهیان عزیز، اعضای محترم خانواده بزرگ علم و صنعت ایران
 بهار فصل رویش و شادابی است. فصل ایمان و شکوه جلوه خداوندی است و چه بهار زیبا و سال نیکویی است، سالی که آغازش با اعیاد فرخنده شعبانیه مقارن گشته است.
خداوند سبحان را سپاس می‌گویم که مجالی عنایت نمود تا علی‌رغم همه دشواری‌های کار، در شرایط بحرانی همه‌گیری جهانی ویروس کرونا و به دنبال آن، تغییرات الزامی در بسترهای اداری و آموزشی دانشگاه‌ها؛ سالی سرشار از تعامل، تفاهم، فداکاری و درخشش در عرصه‌های گوناگون را تجربه کنیم و توفیقی عطا فرمود تا در عرصه ارزشمند علم و دانش کشور، خدمتگزار و همچنان سرآمد باشیم.
در این سال، با بسیج همه امکانات و ظرفیت‌های دانشگاه و با روحیه جهادی و اخلاق حرفه‌ای، همه کارکنان و اعضای هیات علمی، نه تنها توقفی در فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و اداری دانشگاه رخ نداد بلکه خوشبختانه دستاوردهای بزرگی را شاهد بودیم که همه آنها مایه مباهات دانشگاه در همه دوران‌هاست.
اکنون که با کوشش و پشتکار متعهدانه و بی‌نظیر شما اعضای خانواده علم و صنعت ایران، تقویمی دیگر از سالیان پربار دانشگاه ورق خورده است، در کمال مسرت و خوشوقتی، فرا رسیدن بهاران شکوهمند و هنگامه رستخیز طیبعت و آغاز قرن جدید هجری شمسی را شادباش گفته، به این هم صدایی و همراهی می‌بالم و فرصت را مغتنم شمرده، در این واپسین روز سال، از وظیفه‌شناسی، تعهد شغلی و اخلاقی، تلاش‌های مجدانه، متعهدانه و صادقانه تمامی شما اساتید ارجمند، کارکنان خدوم و دانشجویان عزیز و پرتلاش دانشگاه، قدردانی و تشکر می‌نمایم.
سلامت، سعادت، برکت و رحمت خداوندی را برای همه شما و خانواده محترمتان خواستارم و امید دارم سال ۱۴۰۰، سالی سرشار از رضایت خداوند و عنایت حضرت دوست و قرن جدید، سرآغاز دورانی بسیار پر بار و موفق برای همه ما، دانشگاه سرفراز و کشور عزیزمان باشد.

جبارعلی ذاکری
رییس دانشگاه
۳۰ اسفند ۱۳۹۹
دفعات مشاهده: 1160 بار   |   دفعات چاپ: 57 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر